Kundeservice   |     Dansk   DKK   |  
Select country
Select language
Log ind
Ansigtspleje | Cosmopharma (DK)konsulent Else Gammelgaard Madsen
Netbutik   » Hudpleje   » AnsigtsplejeList Album

Ansigtspleje

18 produkter. Lister 1 - 18.
X3

x3 Micellar Cleansing Water


(20 Vurderinger)
Mildt rengjøringsvann som skånsomt men effektivt rengjør huden med micellar teknologi. Micellar cleansing water trekker effektivt til seg smuss, makeup og andre urenheter som en magnet, og er så mild at den med letthet kan brukes av alle hudtyper til rens av hele ansiktet. Også til øyemakeup. Inneholder en mengde velgjørende ekstrakter som Kamille, Aloe Vera og Humle som er både anti-bakteriell og beroligende. Moringa er en av de sterkeste, naturlige antioksidanter som finnes i naturen. Askobinsyre, mer kjent som C vitamin, er en organ... 250 ml.
299 kr

Antal:  

X3

x3 Triple Action Peeling


(53 Vurderinger)
Ekstrem effektiv, kornfri enzympeeling som bevarer huden i ansiktet glatt, myk og ren. Produktet er basert på naturlige antioksidanter i form av Havalger, Moringa og Grønn te og fuktighetgivende ingredienser som Aloe Vera, Kamille og Avocado. Selve peelingen i x3 Triple Action Peeling skjer ved naturlige AHA-syrer som melkesyre (Lactid Acid) og sukkersyre (Glycolic Acid) Glycolsyre er den mest effektive, og den som har den minste molekylstørrelsen av alle AHA fruktsyrer, noe som gjør at den kan peele huden best. Glycolsyre kan ta seg n... 50 ml.
499 kr

Antal:  

X3

x3 Q10 Day Cream


(12 Vurderinger)
X3 Q-10 dagkrem Kraftfull dagkrem med både solfilter og HEV-lys beskyttelse. Innehold av koenzym Q10 som bevarer huden myk og glatt. Mengder av velgjørende planteekstrakter som Moringa, Aloe Vera, Grønn te, Kamille, Humle og Havalger. Flere gjenfuktende og mykgjørende naturlige oljer fra bl.a Tindved, Macadamia, Druekjerne, Sheabutter, og Avocado. Inneholder HEV-lys beskyttelse for å beskytte vår hud i ansiktet mot det blå lyset fra nettbrett og mobiltelefoner. Dette lyset viser seg å raskere bryte ned våre hudceller og derved påsk... 50 ml.
499 kr

Antal:  

X3

x3 Collagen Night Treatment


(8 Vurderinger)
Unik nattkrem som inneholder rike mengder av kollagenprotein som gir en følelse av luksus. Mengder av velgjørende planteekstrakt som Moringa, Aloe Vera, Grønn te, Kamille, Humle og havalger. Flere gjenfuktende og mykgjørende naturlige oljer fra bl a Tindved, Macadamia, Sheabutter, Druekjerne og Avokado. Ingredienser som Kollagen og Hyaluronsyre bevarer fuktigheten i din hud og holder den ung, glatt og myk Inneholder HEV-lys beskyttelse for å beskytte vår hud i ansiktet mot det blå lyset fra nettbrett og mobiltelefoner. Dette lyset vise... 50 ml.
499 kr

Antal:  

X3

x3 Active Vitamin Serum


(16 Vurderinger)
Eksklusivt ansiktsserum med aktivert C-vitamin og Hyaluronsyre som bevarer huden myk og glatt. C-vitamin beholder hudens glød og gir et friskt inntrykk. Hyaluronsyre (HA) er et kroppseget stoff med stor vannbindende kapasitet. Tross navnet er Hyaluronsyre ingen syre, men en sukkerart som er aktivt involvert i å bevare en god funksjon for hudens kollagen og elastin, bevare hudens ungdommelige glatthet, beholde fukt i og på huden og gjøre den mer motstandsdyktig mot frie radikaler. Serumet er også beriket med en mengde velgjørende planteekst... 50 ml.
499 kr

Antal:  

X3

x3 Anti-Aging Gold Mask


(14 Vurderinger)
Luksuriøs ansiktsmaske med ekte gullmineraler og velgjørende planteoljer. Naturlige ingredienser som Aloe Vera, Sheabutter, Moringa, Bivoks, Dødehavssalt og Avokado m.fl. som alle bidrar til at masken rengjør porene på dypet, gjenfukter og holder huden ung og spenstig. Meget aktive ingredienser og høyt innhold av gull gjør at du vil kjenne at det pirrer i huden og rødhet kan oppstå. Denne følelsen og rødheten kan sitte i helt opptil en- til halvannen time etter at masken er fjernet. Dette er et godt tegn og ikke noe å uroe seg for, det vi... 50 ml.
599 kr

Antal:  

X3

x3 Advanced Eye Serum


(5 Vurderinger)
Et aktivt øyeserum som bevarer den fine huden rundt øynene myk og spenstig. Inneholder mykgjørende og næringsgivende, aktive ingredienser som i sammen blir ekstremt virksomme for å holde huden rundt øynene glatt og med en frisk glød. Ingredienser som Ascorbyl-tetraisopalmitat som er et øljeløselig derivat av C-vitamin, samt Natriumhyaluronat, eller Sodium Hyaluronate som er natriumsaltet av hyaluronsyre, bevarer fuktigheten i den fine huden rundt øynene. Her kombineres disse to for å få maksimale egenskaper og gi huden spenst og glød med e... 30 ml.
499 kr

Antal:  

COSMOPHARMA

Cosmopharma After Shave Balm for men


After Shave Balm med en herlig maskulin duft. Basert på Aloe Vera, mineraler fra Dødehavet, Havalger og Grønn te som beskytter den barberte huden og etterlater den myk, glatt og ren. Alkoholen fordunster raskt, men er der for å minske risikoen for irritasjon. 100 ml.
289 kr

Antal:  

COSMOPHARMA 365 FOR MEN

365 Moisturizing Face Cream for men


Mykgjørende og beskyttende ansiktskrem med en mild, maskulin duft. Basert på Aloe Vera, Dødehavsmineraler og planteeksrakter som beskytter huden og etterlater den myk, jevn og glatt. Også etter barbering. Passer alle hudtyper. 50 ml.
359 kr

Antal:  

ORGANIC

Organic Day Cream


(16 Vurderinger)
Økologisk dagkrem basert på planteekstrakter og eteriske oljer. Inneholder 100% naturlige, veganske ingredienser hvorav 82% er fra økologisk jordbruk. Daglig bruk bevarer huden din myk, jevn og glatt samtidig som den gir god beskyttelse. 50 ml.
399 kr

Antal:  

ORGANIC

Organic Night Cream


(6 Vurderinger)
Økologisk nattkrem basert på planteekstrakter og eteriske oljer. Inneholder 100% naturlige, veganske ingredienser hvorav 83% er fra økologisk jordbruk. Daglig bruk bevarer huden din glatt og myk samtidig som den beroliger huden mens du sover 50 ml.
399 kr

Antal:  

Bild på Organic Anti-Aging Serum
20%
RABAT
MÅNEDENS TILBUD!
ORGANIC

Organic Anti-Aging Serum


(6 Vurderinger)
Økologisk serum basert på planteekstrakter og eteriske oljer. Inneholder 100% naturlige, veganske ingredienser hvorav 85% er fra økologisk jordbruk. Daglig bruk bevarer din hud myk og glatt. 50 ml.
Ord pris: 399 kr
319 kr

Antal:  

ORGANIC

Organic Eye Serum


(1 Vurderinger)
Økologisk øyeserum basert på planteekstrakter og eteriske oljer. Inneholder 100% naturlige, veganske ingredienser hvorav 88% er fra økologisk jordbruk. Daglig bruk glatter og mykgjør den sensitive huden rundt øynene. 50 ml.
399 kr

Antal:  

ORGANIC

Organic Cleansing Mousse


(13 Vurderinger)
Økologisk rengjøringsskum basert på planteekstrakter og eteriske oljer. Inneholder 100% naturlige, veganske ingredienser hvorav 80% er fra økologisk jordbruk. Moussen renser effektivt bort smuss og makeup på en skånsom måte og etterlater huden ren, myk og velduftende fra de fantastiske planteoljene. 225 ml.
299 kr

Antal:  

ORGANIC

Organic Lip Balm


(43 Vurderinger)
Økologisk, mykgjørende leppebalsam basert på planteekstrakter og eteriske oljer. Inneholder 100% naturlige ingredienser hvorav 84% er fra økologisk jordbruk. Aloe Vera, Bivoks, Shea Butter og Avokadoolje pleier og beskytter tørre lepper. 4.25 g.
129 kr

Antal:  

Bild på Organic Peeling & Mask
20%
RABAT
MÅNEDENS TILBUD!
ORGANIC

Organic Peeling & Mask


(3 Vurderinger)
En mild ansiktskrem basert på 88% økologiske og 100% naturlige planteekstrakter og eteriske oljer. Helt uten vann. Kan brukes både som peeling og som maske. Bevarer hudens spenstighet og virker rengjørende, mykgjørende og etterlater huden glatt og fin. 100 ml.
Ord pris: 399 kr
319 kr

Antal:  

ORGANIC

Organic Calendula Cream


(11 Vurderinger)
Mykgjørende, økologisk hudkrem baser på planteekstrakter ognaturlige oljer. Inneholder 100% naturlige ingredienser hvorav 73% fra økologisk jordbruk. En krem helt uten vann som ved en effektiv blanding av Aloe Vera, Ringblomst, urteekstrakter og vitaminer gir en naturlig hjelp ved tørr hud. 100 ml.
259 kr

Antal:  

Bild på x3 - SkinRepair Booster 0,2 mm
60%
RABAT
HUDVÅRDSVERKTYG

x3 - SkinRepair Booster 0,2 mm


(1 Vurderinger)

Ord pris: 399 kr
159 kr

Antal:  

Lister 48 per side.
18 produkter. Lister 1 - 18.
Din indkøbskurv er tom
Kontaktperson
Else Gammelgaard Madsen
Telefon: +45 50 50 24 58
info@nytimage.dk

Netbutik
Diverse
Del
© Cosmopharma   |   Købsbetingelser   |   Personvern   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |